SIGLA PROIECT

SIGLA PROIECT

luni, 12 noiembrie 2012

        PRIMA   INTALNIRE   DE  PROIECT   A  PARTENERILOR,  
                                                                          4-8 NOIEMBRIE, BUCURESTI, ROMANIA
              În perioada 04 – 08 noiembrie 2012, în Romania, la Bucuresti a avut loc prima intalnire de proiect a partenerilor din Bulgaria, Polonia, Austria, Estonia, Lituania, Suedia si Romania. 
     Vizita a prilejuit o mai buna cunoastere intre parteneri și ocazia de a stabili modalitatile de lucru pe proiect, de a realiza un schimb de   idei si de a  face cunoscute poveștile nationale care vor sta la baza activităților din  proiect. 
     Fiecare partener a confectionat personajul care va “călători” din țară în țară, din poveste in poveste, pentru a sprijini  pe copii să cunoască cât mai multe povești  educandu-i  în spiritul valorilor morale.
     Copiii si cadrele didactice din Gradinita Floare albastră, gazdele  întâlnirii de proiect, au pregătit dramatizarea în engleză a poveștii alese pentru proiect “Fata babei si fata moșneagului” de Ion Creangă, au cântat și au dansat dansuri populare.
     Vizita a prilejuit și cunoașterea unor  obiceiuri și tradiții specifice țărilor partenere, prin organizarea unei mese internaționale, fiecare țară aducând produse specific tradiționale.

              http://www.kizoa.com/slideshow/d3568320k8270643o1/first-meeting-in-romania

      Profesorii veniți în proiect au avut ocazia de a cunoaște și câteva obiective sociale și culturale care au completat imaginea despre țara gazdă, Romania. Astfel au fost în vizită la Palatul Parlamentului, la Palatul Patriarhiei Române, la Palatul Cotroceni și la Castelul Bran. Au fost în vizită la Gradinita Pisicile aristocrate, unde au mai cunoscut și alte cadre didactice cărora le-au  admirat activitățile derulate cu copiii.
   Întâlnirea  de proiect nu s-a finalizat fără a se stabili următoarea dată de reuniune și a se stabili ce urmeaza sa facem până atunci.
          Comunicarea realizată la București a reușit să creeze o unitate între parteneri și putem spune că s-au legat prietenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu